Det kan ikke have gået nogens næse forbi, at miljøet er under pres i vores globaliserede verden. Der bliver afholdt klimatopmøder, lavet analyser og forsket. Som udgangspunkt, er størstedelen af eksperterne enige om at klimaforandringerne på kloden er menneskeskabte og at det er på tide, at vi gør noget ved det. Som enkeltperson, kan det være svært at gøre noget, der rigtig batter og gør en afgørende forskel for miljøet.

Man kan selvfølgelig tage cyklen i stedet for bilen, formindske sit forbrug, spise mindre kød og sortere sit affald. Mange bække små er også vigtige, men i det helt store billede skal der nok gøres noget på nationalt og internationalt plan, eksempelvis gennem lovgivning. Det kan også gøre en forskel, hvis store internationale virksomheder omlægger industrier eller generelt tænker i mere bæredygtige løsninger – og på den måde tager et socialt ansvar. Det er det som vi kender som CSR – Corporate Social Responsibility. Nedenfor kan du læse hvad en virksomhed som Regus gør for at sikre os alle en grønnere fremtid.

Regus – the future is green
Regus udlejer kontorer og kontorpladser til store og små erhvervsdrivende og  har 1500 kontorhoteller fordelt over hele verden. Hos Regus i England har man gennem flere år kigget på det CO2 aftryk de sætter på miljøet og nu har de indført en række tiltag, der skal reducere dette tal. Her er et par eksempler på disse tiltag:

  1. Fokus på el-spare pærer
  2. Fokus på at maskineri såsom air condition kører så effektivt som muligt og kun, når det er nødvendigt.
  3. Fokus på at al belysning og varmeinstallationer kører så effektivt som muligt og kun er tændt, når der er behov for det.
  4. Fokus på at få flere genbrugscontainere ud på de enkelte kontorhoteller

Det lyder måske ikke af meget, men sådanne små tiltag betyder rigtig meget, når det bliver bredt ud på mange af Regus’ kontorhoteller. Lad os håbe at mange store virksomheder bliver inspireret og også kaster sig ud i lignende tiltag.

På denne side kan du læse mere om, hvad Regus i England gør for at forbedre miljøet – the future is green.